vineri, 30 septembrie 2016

Imperator este un portal care vine biciclete second hand

Marile orase incearca sa fluidizeze traficul tot mai aglomerat, astfel ca se iau masuri bune in acest sens, fiind create noi piste si noi trasee pentru biciclisti. Aceasta modalitate eco de transport este foarte populara in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, insa Romania inca ramane deficitara la acest capitol. Cu toate acestea, numarul biciclistilor este in crestere, ceea ce nu reprezinta decat un motiv de bucurie, atat pentru locuitorii care respira un aer mai curat, cat si pentru comercianti.

Alternativa magazinelor

Preturile bicicletelor si al echipamentelor adecvate sunt destul de ridicate, motiv pentru care numeroase persoane se orienteaza catre cele mai ieftine, chiar daca calitatea lor nu se ridica la nivelul asteptarilor. In schimb, o solutie ideala in acest sens este sa ne orientam catre biciclete second hand, intrucat sunt disponibile pe Imperator.ro o multime de astfel de anunturi. Pe aceasta cale ne putem bucura si de preturi mult mai mici, dar si de bicicletele pe care ni le-am dorit.

Preturi bune

Tarifele sunt pentru toate buzunarele, iar de cele mai multe ori pot fi negociate, motiv pentru care de multe ori avem sansa de a face un targ foarte bune. Tinand cont ca postarea anunturilor este gratuita, vanzatorii nu au nimic de pierdut, astfel ca si tu daca ai biciclete second hand de vanzare poti posta.

Promovare si succes

Daca pregatesti o descriere potrivita si incarci pana la 8 fotografii (numarul maxim admis pe site) cu siguranta ca vei avea sanse foarte mari sa iti vinzi produsul. Insa poate ca cel mai important aspect este, bineinteles, pretul, cu cat mai mic, cu atat mai bine. In schimb, o alta posibilitate este aceea de a opta pentru serviciul de promovare al anunturilor pus la dispozitie de Imperator, cu ajutorul caruia acestea vor fi evidentiate in lista cautarilor, fiind afisate printre primele rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu